Logo Rijksoverheid

Locatie

De Rijkswaterstaat Update! vindt plaats tijdens InfraTech 2019 in Rotterdam Ahoy. U vindt ons in hal 6, stand 6.200.

Adres

Rotterdam Ahoy
Ahoy-weg 10
3084 BA Rotterdam

Komt u met het OV?

Ahoy bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het metro- en busstation Zuidplein. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kijkt u op www.9292ov.nl en www.ret.nl.

Houd er rekening mee dat u een OV-chipkaart nodig hebt in de Rotterdamse openbaar vervoer. Een wegwerpkaartje met 2 metroreizen koopt u eenvoudig op Rotterdam Centraal Station bij de ingang van de metro. U kunt ook een OV-chipkaart bestellen via de webshop van de RET op www.ret.nl. Hier vindt u ook meer informatie over reizen met de OV-chipkaart.

Parkeren

Sinds september 2017 is Ahoy trotse eigenaar van een geautomatiseerd parkeersysteem. Daardoor zijn wij klaar voor alle ontwikkelingen m.b.t betalingsverkeer (cashless, dip&go, tap&go) i.c.m. nieuwe technieken als kentekenherkenning. De slagboom opent automatisch bij uitrijden, na betaling, door middel van kentekenherkenning. U kunt op elk gewenst moment van de dag uw parkeerticket afrekenen bij de betaalautomaten. Wanneer u een e-ticket heeft aangeschaft dient u deze bij inrijden te scannen. Bij uitrijden opent de slagboom automatisch door kentekenherkenning. Op vijf minuten loopafstand kunt u ook terecht in parkeergarage Zuidplein tegen de daar geldende tarieven of op de diverse P+R terreinen, zoals bij de metrostations Slinge en Capelsebrug. Op www.bereikbareregiorotterdam.nl en www.anwb.nl kunt u de actuele verkeersinformatie vinden. Voor alle actuele wegwerkzaamheden, kijkt u op www.vananaarbeter.nl.

Parkeren kunt u op het parkeerterrein voor € 13,00 per auto. Het tarief voor touringcars is € 45,00.

Wilt u tijdens uw bezoek aan Ahoy verzekerd zijn van een parkeerplaats op ons parkeerterrein? Reserveer dan uw parkeerplaats met parkeergarantievoor € 17,50. U print dit parkeerticket na betaling en toont dit aan onze parkeerwachters, ook als er staat aangegeven op de borden dat het terrein VOL is, heeft u te allen tijde toegang.

Komt u met de auto?

ROUTEBESCHRIJVING & PARKEREN

Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen.

VANUIT DE RICHTING AMSTERDAM/DEN HAAG

U houdt de A4 aan tot Den Haag. U volgt dan de A13 richting Rotterdam en daarna de A20 richting Hoek van Holland. U neemt de A4 door de Beneluxtunnel. Vanuit Benelux volgt u Ring A15 richting Rotterdam-Zuid (parallelrijbaan) en neemt u de afrit Rotterdam-Charlois(19). Vanaf de Groene Kruisweg neemt u de 4e afrit rechts de Oldegaarde op. Vervolgens bij de verkeerslichten links de Zuiderparkweg op. Op de Zuiderparkweg de eerste afslag rechts de Ahoy-weg op.

VANUIT DE RICHTING UTRECHT

U houdt de A12 aan tot Gouda. U volgt dan de A20 richting Rotterdam. Op de A20 neemt u de afrit A16 richting Dordrecht/Breda. Na de Van Brienenoordbrug kiest u voor de Ring Rotterdam richting Zierikzee / Barendrecht / Europoort (A15). Op de A15 volgt u vóór knooppunt Ridderkerk de Ring A15 richting Rotterdam-Zuid (parallelrijbaan), vervolgens volgt u Ring Rotterdam Zierikzee (A29) en neemt u afrit 19A Rotterdam-Zuidplein. U rijdt vervolgens bij de 2e verkeerslichten links de Oldegaarde op. Bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u rechtsaf. Op de Zuiderparkweg de eerste afslag rechts de Ahoy-weg op.

VANUIT RICHTING DORDRECHT/BREDA

U houdt de A16 aan richting Rotterdam. Op de A16 kiest u voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 volgt u vóór knooppunt Ridderkerk de Ring A15 (parallelrijbaan) en neemt u de afrit Ahoy-Zuidplein (19A). U rijdt vervolgens bij de 2e verkeerslichten links de Oldegaarde op. Bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u rechtsaf. Op de Zuiderparkweg de eerste afslag rechts de Ahoy-weg op.

VANUIT RICHTING ZEELAND/ROOSENDAAL

U houdt de A29 aan richting Rotterdam. U rijdt de A29 helemaal uit. Bij knooppunt Vaanplein neemt u afrit Rotterdam-Zuidplein (19A). U rijdt vervolgens bij de 2e verkeerslichten links de Oldegaarde op. Bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u rechtsaf. Op de Zuiderparkweg de eerste afslag rechts de Ahoy-weg op.

Plan hier uw route naar Rotterdam Ahoy. Een routebeschrijving printen? Klik hier.